Координаційна зустріч учасників проєкту співпраці з The LEGO Foundation

121 червня 2022 року команда Університету Ушинського взяла участь в координаційній зустрічі для закладів вищої та післядипломної педагогічної освіти, які є учасниками проєкту співпраці з The LEGO Foundation. Проєкт реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України та спрямований на впровадження діяльнісного підходу в підготовці вчителів початкових класів та вихователів закладів дошкільної освіти.
Під час презентації університету як учасника проєкту команда наголошувала на потужному досвіді вишу в сфері підготовки кадрів для закладів освіти всіх рівнів, наукових школах та постійному інтересу науково-педагогічних кадрів до нових підходів, технологій та методів навчання та викладання, що й спонукало університет до участі в цьому проєкті.
У зустрічі взяли участь члени робочої групи (проф. Г. В. Музиченко, проф. Булгакова О.Ю., проф. Пальшкова І. О., проф. Березовська Л. І., проф. Монке О. С., доц. Шпаляренко Ю. А., доц. Скоромна М. В.), які відповідатимуть за реалізацію проєкту в університеті, а також потенційні тренери-викладачі, які навчатимуть студентів факультетів початкової освіти та дошкільної педагогіки і психології вже з вересня 2022 року. До зустрічі доєдналися й аспіранти спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки та 015 Професійна освіта, до кола наукових інтересів яких входить діяльнісний підхід та навчання через гру.
Представники The LEGO Foundation презентували змістовну частину проєкту, його завдання та особливості здійснення в умовах сьогодення. Вже в найближчий час розпочнеться серія тренінгів для учасників проєкту, в межах яких The LEGO Foundation підготує викладачів до використання елементів гри під час навчання та викладання, спрямованих на формування креативного мислення учня та/або вихованця.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/