Профорієнтаційна зустріч із випускниками Комунального закладу «Одеський педагогічний фаховий коледж»

1На факультеті дошкільної педагогіки та психології упродовж навчального року відбуваються профорієнтаційні зустрічі з потенційними абітурієнтами. Так, 28 червня 2022 року деканом факультету дошкільної педагогіки та психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», доктором психологічних наук, професором Оленою Булгаковою було ініційовано профорієнтаційну зустріч із випускниками Комунального закладу «Одеський педагогічний фаховий коледж». Зустріч відбулася в онлайн форматі.
У ході зустрічі з випускниками викладачем-стажистом кафедри дошкільної педагогіки Наталією Гуданич було представлено презентацію та розкрито особливості навчання на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського. Студенти з цікавістю слухали інформацію про особливості навчання на освітньо-професійних програмах «Дошкільна освіта. Логопедія в закладах дошкільної освіти» та «Дошкільна освіта. Практична психологія в закладах дошкільної освіти», можливості працевлаштування.
Висловлюємо вдячність адміністрації Комунального закладу «Одеський педагогічний фаховий коледж» за багаторічну співпрацю та можливість проведення профорієнтаційної зустрічі з випускниками.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/