Оголошується реєстрація на курси підвищення кваліфікації за програмами: «Нейрореабілітація: формування навичок для корекції та відновлення рухів і мовлення дітей»

1Південноукраїнський центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки Навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації оголошує реєстрацію на курси підвищення кваліфікації для тренерів (тренерів-викладачів), вчителів фізичної культури, фахівців у сфері фізичної культури, спорту та реабілітації, фахівців освіти (спеціальної освіти), логопедів (терапевтів мови та мовлення) та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів, педагогічних працівників, що займаються фізичною реабілітацією!

Увага! Оголошується реєстрація на курси підвищення кваліфікації за програмами: «Нейрореабілітація: формування навичок для корекції та відновлення рухів і мовлення дітей», обсяг - 75 год. «Нейрореабілітація: формування базових навичок для корекції та відновлення рухів і мовлення дітей», обсяг - 30 год. Нейрореабілітація: формування практичних навичок для корекції та відновлення рухів і мовлення дітей», обсяг - 30 год.

Вересень-листопад 75 годин (2,5 кредиту ЕКТС) - 1500 грн. 30 годин (1 кредит ЕКТС) - 750 грн.

Анкета доступна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQOBuq6sCcBac2GMA4-RXt0TKVMRT4mU_P7Xg8oYuHHJVwDg/viewform?usp=sf_link

Або за телефоном: 0984395600 Соловейчук Олена Максимівна

Поспішайте, кількість місць обмежена!

Будемо раді бачити вас на курсах підвищення кваліфікації на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/