Обговорення програми підвищення кваліфікації за проблематикою «Особливості американської художньої літератури в аспекті перекладу» з представниками Північно-Іллінойського Університету (США)

105 липня 2022 року відбулося обговорення пілотного проекту програми підвищення кваліфікації за проблематикою «Особливості американської художньої літератури в аспекті перекладу» з представниками Північно - Іллінойського Університету (США). Декан факультету іноземних мов Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського професор Олександра Попова презентувала змістові модулі програми в контекстах загального мовознавства та літературознавства, що зацікавили викладачів і студентів факультету іноземних мов. У дискусії взяли активну участь кандидат педагогічних наук (PhD), доцент кафедри білінгвальної освіти педагогічногофакультету (College of Education) Мар'яна Ріклефс та викладач кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Університету Ушинського Ганна Слободянюк.
У ході інтерактивної бесіди було визначено конструктивні шляхи реалізації започаткованої програми підвищення кваліфікації (мовного стажування) здобувачів вищої освіти на факультеті іноземних мов.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/