Університет Ушинського приймає цифрові копії документів!

12

   На виконання вимог чинного законодавства та з метою якісної реалізації державної політики у сфері цифрової трансформації України Державний заклад “Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського” 14 липня 2022 року долучився до електронного сервісу Дія-QR.
   Створені відповідні QR-коди, за якими Університет Ушинського має змогу отримувати електронні копії цифрових документів користувачів застосунку Дія на електронну пошту.

   Послідовність дій:
1. Користувач у відповідному підрозділі Університету Ушинського, де необхідно надання документів, зчитує QR-код сканером QR-кодів застосунку Дія, щоб поділитись цифровою копією.
2. У застосунку з'являється запит на підтвердження відправлення копій цифрових документів. Він містить назву, адресу та перелік запитуваних документів.
3. Користувач у Дії підтверджує передачу своїх даних. Дія автоматично сформує листа з копіями цифрових документів. Користувачу просто потрібно натиснути “Надіслати”.
4. Запитувач отримує копії цифрових документів на свою електронну адресу.


   Копія цифрового документа — це відображення в електронному вигляді інформації про вас, яка міститься в державних реєстрах. Така копія, завірена кваліфікованим електронним підписом Дії, передається отримувачу у pdf-форматі. На ній вказана точна дата кваліфікованого електронного підпису.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/