Вітаємо випускника університету, д. псих. н, проф. Григорія Бєдного (США) з високою міжнародною відзнакою

ngerbРішенням міжнародної організації ергономіки FPЕ (https://www.ergofoundation.org/news/88-gregory-bedny-wins-2022-fpe-ergonomics-practitioner-of-the-year) українсько-американський вчений, випускник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського (м. Одеса), доктор психологічних наук, професор Григорій Бєдний визнаний кращим вченим-практиком 2022 року за суттєвий внесок в розвиток сучасної ергономіки.
Професор Г. Бєдний був засновником оригінальної системно-структурної теорії діяльності (SSAT), визначив якісні та кількісні методи надійності ефективної діяльності. Працюючи в м. Одесі створив першу в Україні лабораторію ергономіки та сприяв побудові першої навчальної програми та підручника з курсу ергономіки. Після переїзду до США в 1990 році продовжував свої дослідження, викладав психологію та ергономіку в коледжі округу Ессекс, Технологічному інституті Нью-Джерсі та інших.
Григорій Бєдний завжди підтримував тісні наукові зв’язки з вченими Університету Ушинського, залучивши до цієї роботи дружину Інну Бєдну, яка теж є випускницею Університету Ушинського, кандидатом психологічних наук. Вона продовжує справу чоловіка, активно співпрацює з кафедрами психології нашого університету. Наприкінці 2021 року за її ініціативи започатковано створення в університеті психологічної спеціалізованої аудиторії.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/