Підвищення кваліфікації за програмою «Психологічний стрес: подолання наслідків та уникнення посттравматичного стресового розладу»

121 вересня 2022 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського відбулося підвищення кваліфікації за програмою «Психологічний стрес: подолання наслідків та уникнення посттравматичного стресового розладу» для молодих вчених та здобувачів вищої освіти, головна мета якого - набуття нових знань та навичок у сфері психологічної підтримки учасників освітнього процесу під час навчання та у повсякденному житті.
Зустріч, яка відбулася 21.09.2022 року на платформі Teams, носила характер онлайн-семінару на тему «Психологічна профілактика стресових перевантажень». Спікером була Вдовіченко Оксана Володимирівна, доктор психологічних наук, професор, декан соціально-гуманітарного факультету Університету Ушинського. З огляду на актуальність проблеми до семінару долучилися понад 50 осіб, які ознайомилися з ознаками стресу та опанували техніки профілактики стресових перевантажень, які стануть в нагоді кожному освітянину у роботі та повсякденному житті.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/