Відбувся четвертий онлайн-тренінг у межах освітньої програми «Business Bridge»

Image01 листопада 2022 року в Університеті Ушинського відбувся четвертий онлайн-тренінг у межах освітньої програми «Business Bridge», яка є складовою міжнародного проєкту «Завжди поруч», що виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). «Business Bridge» є освітньою програмою для ветеранів АТО/ООС/російсько-української війни та членів їх родин, вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб), спрямованою на розвиток їх бізнес-навичок для подальшої інтеграції в суспільство та зміцнення у такий спосіб соціальної згуртованості громади.
Спікером виступив Черних Володимир Володимирович, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри прикладної математики та інформатики Університету Ушинського. На тренінгу «Хмарні технології для бізнесу» було порушено низку питань, які стосуються використання сучасних хмарних технологій для менеджменту малого та середнього бізнесу. Зокрема слухачі дізнались про архітектуру хмарних технологій, ознайомились з різними концепціями хмарних сервісів. Було надано огляд інструментів для ведення електронного документообігу, роботи з дошками для організації процесів та менеджменту, отримання послуг віртуального брокера.
Зустріч проходила в середовищі Zoom. Учасники проєкту мали можливість отримати корисні поради та рекомендації від експерту щодо використання хмарних технологій у підприємницькій діяльності. У заході взяли участь більше 40 осіб.
Наступний онлайн-тренінг відбудеться вже 10 листопада 2022 р., де будуть презентовані маркетингові інструменти сучасного бізнесу.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/