Сьомий онлайн-тренінг у межах освітньої програми «Business Bridge»

Screenshot_101 грудня 2022 року в Університеті Ушинського відбувся сьомий онлайн-тренінг у межах освітньої програми «Business Bridge», яка є складовою міжнародного проєкту «Завжди поруч», що виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). «Business Bridge» є освітньою програмою для ветеранів АТО/ООС/російсько-української війни та членів їх родин,  вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб), спрямованою на розвиток їх бізнес-навичок для подальшої інтеграції в суспільство та зміцнення у такий спосіб соціальної згуртованості громади.

Спікером виступила Хаджирадєва
Світлана Костянтинівна, доктор наук з державного управління, професор,  керівник   центру оцінювання кандидатів на зайняття посад державної служби. На тренінгу «Медіація як метод розв‘язання конфліктної ситуації у сфері бізнесу» було розкрито особливості та переваги проведення медіації у сфері бізнесу, етапи конфліктної взаємодії, запропоновано інструменти розв'язання конфліктів.  Слухачі дізнались про принцип "WIN-WIN" та фази ескалації конфлікту.
Зустріч проходила в  середовищі Zoom. Учасники проєкту мали можливість отримати корисні поради та рекомендації від експерту щодо почуттів, внутрішнього стану та поведінки під час конфлікту. У заході взяли участь майже 30 осіб.

Наступний онлайн-тренінг відбудеться вже 06 грудня 2022 р., де буде презентована тема "Індивідуальна стресостійкість в екстремальних бізнес-ситуаціях".

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/