Візит аташе Посольства Угорщини в Україні до Університету Ушинського.

23 березня 2023 року відбувся візит аташе з питань культури та освіти Посольства Угорщини в Україні пана Міхая Грубера до Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського». У зустрічі взяли участь ректор університету Андрій Красножон, перший проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Ольга Копусь, проректор із соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев.

32

Підчас зустрічі було представлено університет, ознайомлено з роботою та освітнім процесом Університету Ушинського. Обговорено міжнародну співпрацю із східними та європейськими партнерами та можливості співпраці з культурними та освітніми закладами Угорщини.

21

Аташе Міхая Грубер виразив свою одностайну підтримку Україні в її боротьбі з агресором та розповів про співпрацю з Національним музеєм медицини та Військово-медичним центром НАТО. Було передано університету лекцією Д-р Агнеш Дьорфі «Передовий досвід про посттравматичний стресовий розлад» та передав у подарунок бібліотеці книги.

Дякуємо Міхая Груберу за візит та віримо у реалізацію спільних проєктів!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/