Курси підвищення кваліфікації для тренерів

1На базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки Управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації, кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Університету Ушинського розпочали свою роботу курси підвищення кваліфікації для тренерів першої та другої категорії «Сучасні технології у роботі тренерів під час підготовки спортсменів (з обраного виду спорту)».

20 травня 2023 року відбулись заняття з наступних тем:

1. «Організація навчально-виховного процесу, фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів, спортивних змагань в умовах воєнного стану». Спікер: Валентина Кольчак, начальник управління фізкультури і спорту Одеської облдержадміністрації, почесний працівник фізичної культури і спорту України.

2. «Практична психологія у спорті». Спікер: Юрій Бріскін, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського.

3. «Медико-біологічні основи спортивного тренування». Спікер: Світлана Латенко, старший викладач кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету фізичного виховання і спорту України

21 травня 2023 року відбулись заняття з наступних тем:

1. «Секрети тренера-професіонала». Спікер: Аліна Передерій, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор кафедри теорії спорту та фізичної культури Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

2. «Форми (види) планування на етапах багаторічної спортивної підготовки. Планування змагальної діяльності спортсмена». Спікер: Юрій Бріскін, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського.

3. «Сучасні погляди на підготовку спортсменів високого класу: робота з тілом». Спікер: Аліна Передерій, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор кафедри теорії спорту та фізичної культури Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Курси підвищення кваліфікації вважаються закінченими після засвоєння навчальної програми і успішного складання заліку.

Після закінчення курсів підвищення кваліфікації слухачам видається відповідний документ встановленого зразка.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/