ВІДКРИТА ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЯ «ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КНР»

фото111 травня 2022 року в межах заходів з нагоди Дня науки за підтримки Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Університету Ушинського лектор китайського університету-партнеру провів відкриту онлайн-лекцію «Перспективи розвитку КНР» для здобувачів першого, другого і третього рівнів вищої освіти. До цієї події також долучилися науково-педагогічні працівники кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики і кафедри західних і східних мов та методики їх навчання. Кількість учасників становила 84 особи.

Кандидат педагогічних наук, професор Харбінського інженерного університету пан Си Хунган презентував цікавий матеріал про проблеми економічного й соціально-інфраструктурного розвитку «бідних» провінцій Китаю та шляхи їх подолання.

Зі вступною промовою виступила проректор з наукової роботи, доктор політичних наук, професор Музиченко Ганна В`ячеславівна. Декан факультету іноземних мов, доктор педагогічних наук, професор Попова Олександра Володимирівна повідомила про досвід академічної співпраці Університету Ушинського з Харбінським інженерним університетом. Після дискусії завідувачка кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики, доктор філологічних наук, професор Корольова Тетяна Михайлівна підвела підсумки щодо значущості культурологічної компоненти в оволодінні іноземної мови та плідної спільної наукової роботи студентів і викладачів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/