Засідання ради «Інституту Конфуція» 3 - го скликання – 2022

120 жовтня 2022 року відбулося засідання Ради Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» в онлайн-режимі. Партнери з Харбінського інженерного університету оцінили роботу Центру за 2021 рік. Незважаючи на продовження пандемії коронавируса COVID-19 та воєнні дії в Україні, «Інститут Конфуція» продовжував активно функціонувати на вдосконалених цифрових платформах і досяг значних результатів у галузі культури, освіти і науки.
На засіданні члени Ради «Інституту Конфуція» з української та китайської сторін конструктивно обговорили подальші плани розвитку Центру, можливості консолідації спільних зусиль у плані розширення співробітництва в різних сферах.
Одним з ключових моментів зустрічі було оголошення результатів успішної участі студентів Університету Ушинського, школярів та слухачів лінгвокультурної підготовки з китайської мови і культури в мовних олімпіадах з китайської мови і складання багаторівневих іспитів HSK. Відзначено було повномірне функціонування Класу Конфуція при ОСШ №117, відкритого на базі «Інституту Конфуція» Університету Ушинського в 2020 році.
У новому робочому році, керуючись трирічним планом розвитку на 2022−2025 рр., «Інститут Конфуція» Університету Ушинського має намір надавати безперервну підтримку в зміцненні співпраці між двома сторонами, продовжувати сприяти конструктивному діалогу двох університетів-партнерів і народів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/