Відкрита онлайн лекція «Китайська міфологія і народні легенди» як компонента академічної мобільності в межах «Тижня науки»

117 травня 2023 року в межах «Тижня науки» за підтримки Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Університету Ушинського лектором китайського університету-партнеру було проведено відкриту онлайн-лекцію «Китайська міфологія і народні легенди» для здобувачів першого, другого і третього рівнів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 035 Філологія, 011 Освітні, педагогічні науки, 014 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (англійська, китайська, корейська)) та 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями). Ця подія передбачала залучення студентів та аспірантів до програми академічної мобільності. До заходу було також долучено науково-педагогічні працівники кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики і кафедри західних і східних мов та методики їх навчання. Кількість учасників становила 57 осіб.
Професорка Харбінського інженерного університету пані Ван Їн репрезентувала цікавий матеріал про стародавні міфи Піднебесної, народні легенди, а також сучасну інтерпретацію міфологічних персонажів і їх відображення в художній літературі.
Зі вступною промовою виступила декан факультету іноземних мов, доктор педагогічних наук, професор Попова Олександра Володимирівна, яка повідомила про досвід академічної співпраці Університету Ушинського з Харбінським інженерним університетом. Після лекції присутні взяли участь у дискусії і висловили свої думки про значущість академічної співпраці.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/