Вітаємо студента Університету Ушинського Андрія Концебу!

101-02 квітня 2023 року у м. Одеса відбувся відкритий національний турнір "IRON GAMES 2023" з екстремальних силових видів спорту та чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих дисциплін RAW/EQ/SOFT (AM/PRO/MPF).
Ми щиро вітаємо студента Університету Ушинського Андрія КОНЦЕБУ з другим місцем у змаганнях з дисципліни DL RAW AM дивізіон Juniors, вагова категорія 90 кг, в абсолютному заліку серед юніорів Андрій Концеба завоював бронзову медаль.
Змагання проводились у відповідності до Технічних правил федерації GPC з наступних вправ пауерліфтингу: присідання, двоборство, жим лежачи, мертва тяга, багатоповторний жим, підйом на біцепс.

Вітаємо з перемогою в змаганнях. Нехай це буде далеко не перша твоя перемога, нехай кожен день наближає тебе до великого успіху і слави.
ПИШАЄМОСЬ!!!
КОЖНА ПЕРЕМОГА ДЛЯ НАШОЇ УКРАЇНИ!!!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/