Вітаємо студентку Університету Ушинського!

1Щиро вітаємо нашу студентку Дарину Жукову, здобувачку першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) зі значними спортивними досягненнями.
05-06 квітня 2023 року у Чернівцях пройшов Чемпіонат України з універсального бою. У ньому взяли участь понад 300 учасників з різних областей України. У складі збірної команди Одеської області Жукова Дарина зайняла 1 місце у ваговій категорії до 70 кг, розділ лайт серед юніорок та 1 місце у ваговій категорії до 70 кг, розділ лайт серед жінок.
З 23 по 27 лютого 2023 року у кіпрській Ларнаці пройшов етап Кубка світу з боротьби самбо серед чоловіків та жінок (спортивне та бойове), юніорів, юніорок, юнаків та дівчат.
Національна збірна України з самбо посіла перше загальнокомандне місце серед юнаків та дівчат на етапі Кубка світу. Доросла збірна виборола 35 медалей, з яких 17 золотих, 7 срібних та 11 бронзових.
Свій внесок у спільну перемогу внесла і Дарина виборовши 1 місце у ваговій категорії до 72 кг серед юніорів та друге місце у ваговій категорії до 65 кг серед жінок.
У церемонії нагородження переможців та призерів турніру взяв участь посол України на Кіпрі Руслан Немчинський.
03 квітня 2023 року Жукова Дарина була нагороджена почесною відзнакою Одеської обласної ради.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/