Колектив працівників центру Медіації, супервізії та коучингу Університету Ушинського прийняли участь у інформаційній сесії у онлайн-форматі Швейцарія/Женева

Image02Колектив працівників центру Медіації, супервізії та коучингу Університету Ушинського на чолі з проректором з наукової роботи, Ганною Музиченко, прийняли участь у інформаційній сесії, яка відбулася 27 січня 2022 року у онлайн-форматі Швейцарія/Женева. Сесію організували та провели декілька міжнародних інституцій, серед яких: Хаб KIX (Обмін знаннями та інноваціями), GPE (Глобального партнерства з освіти), EAP (Європа Азія Тихоокеанський регіон), NORRAG (Мережа з міжнародної політики та співробітництва в галузі освіти та професійної підготовки), асоційованою програмою Інституту міжнародних досліджень та досліджень у галузі розвитку (IHEID), Женева, Швейцарія. На сесії були представники 21 країни світу.

Метою даного заходу стало залучення партнерів 21 країни до обговорення можливості прийняття участі у Гранті в секторі політики освіти для вирішення проблем, пов’язаних з якістю освіти та реалізацію інноваційних рішень з розрахунком регіональної співпраці з іншими країнами світу.

Присутність працівників Центру на даній сесії була обумовлена тим, що з 2021 року NORRAG обрав нас регіональним партнером з навчання Хаб KIX EAP (підписано договір про співпрацю).

З вітальним словом сесію відкрила керівник Хаба KIX EAP (GPE) Gita Stener-Khamsi, яка розповіла про можливості участі у грантовому проекті та особливостях міжнародного партнерства. Далі Julia Levin, координаторка Хаба KIX EAP (GPE), надала інформацію про заповнення форми заяви на Грант і співробітник Jose Luis Canelhas прояснив, яку допомогу може отримати кожна країна учасниця Гранту щодо пошуку міжнародних партнерів у виконанні проекту.

На завершені сесії кожний учасник мав можливість отримати відповідь на своє запитання, а також була надана пропозиція щодо створення дошки «оголошення Ідей» для пошуку міжнародного партнерства та залучення інституцій до співпраці.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/