Олімпійський день «OlympicDay»

Відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області в суботу 25 травня провело Олімпійський день «OlympicDay», до святкування якого наша країна приєдналася в 2005 році. Захід присвячений дню створення Міжнародного Олімпійського комітету, щороку відбувається майже в 200 країнах світу. «OlympicDay», – це свято спорту, який об'єднує людей незалежно від віку, статі, політичних, релігійних уподобань і можливостей.

У програмі святкування – зустрічі та знайомства з олімпійцями, символічний забіг для всіх бажаючих, виставка олімпійської літератури, показові виступи та майстер-класи з різних видів спорту.

У спортивному заході взяли участь понад 500 спортсменів, також були присутні почесні гості-ветерани спорту, олімпійські чемпіони наші земляки Мільчев Микола, Авілов Микола та призери змагань. Звичайно, серед учасників Олімпійського свята були присутні представники Університету імені К. Д. Ушинського голова спортивного клубу, доцент кафедри фізичного виховання Мунтян І. С., доцент кафедри гімнастики і спортивних єдиноборств, доктор наук з фізичного виховання та спорту, Тодорова В. Г. та студентка III курсу навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації, член комітету НОК в Одеській області Фоменко Лідія, фізкультурно-спортивних товариств і організацій.

Цього року святкування Олімпійського дня приурочено до 125-річного ювілею створення МОК.

Спорт об'єднує!!!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/