Міжнародне співробітництво з Університетом Іліауні (Ilia State University Тбілісі, Грузія)

1Міжнародне співробітництво з Університетом Іліауні (Ilia State University Тбілісі, Грузія)

19 жовтня відбулась перша робоча зустріч між Університетом Ушинського та Університетом Іліауні (Тбілисі, Грузія). Зустріч відбулася з метою розширення географії міжнародного співробітництва та налагодження нових міжнародних зв’язків і відзначилася важливими обговореннями щодо майбутньої співпраці.
У зустрічі взяв участь ректор університету Андрій Красножон, проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев, начальник відділу міжнародних зв’язків Олександра Моргун та організатор зустрічі, координатор центру міжнародних проєктів та програм Володимир Черних.

2
Університет Іліауні був представлений Доктором Марікою Капанадзе, керівником Науково-освітнього дослідного центру. Зустріч виявилася важливим кроком у розвитку співпраці між нашими університетами.
Під час зустрічі було обговорено різні напрями співпраці між нашими університетами. Ключовим пунктом було обговорення можливості розроблення освітньо-професійних та освітньо-наукових програм навчання у партнерстві з Університетом Іліауні та можливості отримання подвійних дипломів, що відкривають перед нашими студентами нові можливості для навчання та професійного зростання.

3
Також були обговорені можливості стажування викладачів, програми академічної мобільності для магістрів та аспірантів, які сприятимуть обміну знань і досвіду між нашими університетами.
Ми висловлюємо вдячність Доктору Маріко Капанадзе за її візит та зацікавленість у партнерстві. Ця зустріч відкриває шлях до плідної співпраці та розвитку нових ініціатив, що користуватимуться популярністю серед наших студентів і співробітників.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/