Презентація програми «Bridge USA: Програма обмінів для українських викладачів»

0106 грудня 2023 року в Одесі відбулася презентація програми «Bridge USA: Програма обмінів для українських викладачів» яка була реалізована Американською Радою з міжнародної освіти та America House Odesa.У презентації взяли участь проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев та начальник відділу міжнародних зв’язків Олександра Моргун.

3
Це нова програма, що підтримується Державним департаментом США (Бюро у справах освіти і культури, Офіс програм обміну приватного сектору) та адмініструється Американськими Радами з міжнародної освіти. Програма BridgeUSA UAFP має на меті сприяти розбудові взаємозв’язків між українськими та американськими викладачами та науковими працівниками з метою спільних досліджень, обміну педагогічним досвідом, розвитку навчальних курсів, а також публікування наукових праць.

2

Під час презентації лектори детальніше розповіли про програму, цілі та структуру, приділили увагу на основні аспекти аплікаційної форми та аплікаційного процесу, а також надали відповіді на запитання від учасників презентації.

1



 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/