Міжнародне співробітництво з Dayananda Sagar University (Бангалор, Індія).

227 лютого відбулась перша робоча зустріч між Університетом Ушинського та Dayananda Sagar University.Зустріч відбулася за ініціативи Dayananda Sagar University для обговорення та налагодження майбутньої співпраці між університетами. У зустрічі взяли участь начальник відділу міжнародних зв’язків Олександра Моргун та координатор центру міжнародних проєктів та програм Володимир Черних.

1
Особлива увага була приділена розвитку академічних та наукових зв'язків, а також можливостям запровадження програм подвійних дипломів. Першим кроком у цьому напрямку стане серія вебінарів з штучного інтелекту, що буде організована Dayananda Sagar University.
Ця ініціатива відкриває нові можливості для студентів та викладачів обох університетів, сприяючи обміну знаннями та дослідницькими результатами на міжнародному рівні.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/