Ініціативи Південного Кавказу та України NCURA

0129 березня відбувся семінар «Національне фінансування досліджень: відкриті конкурси та доступні можливості для залучення дослідників з Південного Кавказу та України» у рамках NCURA Південного Кавказу та Ініціативи України.

1

Університет Ушинського представили проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев, начальник відділу міжнародних зв'язків Олександра Моргун та координатор центру міжнародних проєктів і програм Володимир Черних.

2

Семінар був присвячений програмі національного фінансуванню наукових досліджень Грузії. Заходи відбулися в рамках ініціативи NCURA за підтримки Університету Бізнесу та Технологій (Тбілісі, Грузія), Американської ради з міжнародної освіти та Посольства Сполучених Штатів Америки у Грузії.

3

Під час цієї важливої зустрічі була презентована Національна платформа управління грантами GMUS (https://gmus.rustaveli.org.ge/) розроблена Національним науковим фондом Грузії імені Шота Руставелі. Зазначена платформа розроблена з метою залучення іноземних вчених, включаючи представників України, для участі у реалізації наукових та навчальних проектів у різних сферах. Обговорили можливості спільних досліджень та участь у спільних дослідницьких проєктах, де науковці Університету Ушинського можуть брати участь у якості консультантів, наукових керівників та експертів.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/