Ukrainian- Bavarian Conference on Double Degree Programs

014-5 травня в Регенсбурзі відбулась українсько-баварська конференція з програм подвійних дипломів яку було організовану в рамках проєкту BAYHOST разом з Інститутом досліджень Східної та Південно-Східної Європи імені Лейбніца (IOS).

1

Конференція була орієнтована на зацікавлених викладачів і науковців, а також співробітників міжнародних представництв і адміністрацій університетів Баварії та України. Проректор із соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев та керівник відділу міжнародних зв’язків Олександра Моргун мали можливість доєднатись дистанційно та представити свої ідеї щодо співпраці та встановити нові контакти.

2

Також під час конференції спікери презентували наступні теми:
1) Інформація про заснування та акредитацію програм подвійних дипломів (управління якістю та право питання);
2) Управління передвищої, вищої освіти МОН України;
3) Презентація прикладів гарної практики вже існуючих українсько-німецьких програм подвійних дипломів;
4) Магістерські програми «Німецькі та європейські студії»;
5) Програми подвійного диплому в IFNUL: досвід, виклики та перспективи співпраці;
6) Програми подвійних дипломів як прискорювач інтернаціоналізації університетів: успішний досвід і пошук нових можливостей;
7) Глобально-орієнтовані освітні програми;
8) Інформація про можливості фінансування;
9) Інформація про можливості фінансування Доктор Гізела Ціммерманн, DAAD (Німецька служба академічних обмінів).

Спільні та подвійні дипломи українських та німецьких університетів розглядаються як перспективна модель для майбутньої співпраці, навіть у воєнний час. Вони дають українцям можливість навчатися в українських університетах і частину навчання проходити в німецькому університеті-партнері.

3

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/