Scholarship в Україні

В межах соціального проєкту для студентів "Scholarship в Україні" стартував новий VII конкурс для здобувачів вищої освіти.

Детальніше про діючий конкурс:

Участь у конкурсі безкоштовна! Взяти участь може будь-який здобувач освіти 1-5 курсів (в т.ч. і магістри), незважаючи на фаховий напрям навчання. Переможці (а їх буде четверо) отримають грант на навчання у розмірі 15 000 грн кожен, а студенти, які займуть 2гі та 3ті місця, отримають заохочувальні грошові призи.


Студенту необхідно написати аналітичну статтю на одну із запропонованих організаторами тем та надіслати на поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. для оцінки журі.


Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами можна на сторінках конкурсу грантонадавачів:

  1. І грант -  з теми “Сучасний розвиток фінансових ринків в Україні та світі: проблеми та перспективи розвитку фондового ринку та недержавного пенсійного страхування", подавати заявку на сторінці “https://turbozaim.com.ua/konkurs/
  2. ІІ грант - з теми “Нове авто VS б/в авто: переваги та недоліки під час вибору транспортного засобу“ , заявки подавати на сторінці https://autotrading.net.ua/scholarship/
  3. ІІІ грант -  з теми “Як Covid-19 вплинув на інтернет-маркетинг?” -  умови на сторінці грантонадавача https://aweb.ua/ua/scholarship (роботу направляти на поштову скриньку  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
  4. IV грант - з теми “Система знижок, промокодів та акцій як інструмент у завоюванні прихильності на просторах інтернету” - умови на сторінці грантонадавача https://codes.com.ua/sh

 Готові роботи приймаються до 5 липня.

 Гранти освітяни можуть використати на сплату навчання в вашому закладі або сплату будь-яких освітніх курсів, на вибір переможця.

Освітнім закладам, студенти яких беруть участь у конкурсі, ми надаємо сертифікати учасників соціального грантового проєкту "Scholarship в Україні".


            Прес-конференцію, з приводу старту нового конкурсу, можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/Lzibcsjl0q0 

Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.

 

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/