Новий КОНКУРС: MEET UP! Youth for Partnership 2022-23

В рамках програми фінансування MEET UP! Youth for Partnership Фонд Пам'ять, відповідальність і майбутнє (EVZ) спільно з Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини підтримує міжнародні молодіжні проекти та Job Shadowing між Німеччиною, Вірменією, Азербайджаном, Білоруссю, Грузією, Республікою Молдова та Україною. Мета програми полягає у зміцненні зв'язків між молодими європейцями і підтримки їхнього прагнення до єдиної Європи. У центрі міжнародних зустрічей молоді - спільна робота над однією з наступних тем: культура пам'яті, участь молоді або цілі ООН у сфері сталого розвитку.
Реєстрація
Оголошення конкурсу, бланки і додаткову інформацію можна знайти на сайті www.stiftung-evz.de/meetup-eng   
Заявки на фінансування повинні бути подані не пізніше 31.10.2021!

Ми запрошуємо Вас взяти участь у наших семінарах цифрового консалтингу стосовно нового конкурсу заявок на участь у проєктах.
• 14.09.2021, 15:00-16:00 (CET/берлінський час). Реєстрація: www.surveymonkey.de/r/VCMR5TW
• 05.10.2021, 15:00-16:00 (CET/ берлінський час). Реєстрація: www.surveymonkey.de/r/VWGHL98

Консультаційні семінари проводяться німецькою, англійською та російською мовами. 

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/