Виші Японії пропонують українцям безкоштовну освіту

ngerb16 японських університетів пропонують українським студентам безкоштовну освіту та безпечне середовище для навчання.

Так, заклади вищої освіти Японії пропонують приблизно 70 студентам короткострокові програми тривалістю від одного до півтора років, після чого деякі також запропонують навчальні програми.

У програмі беруть участь Міжнародний християнський університет, університет Мейдзі, Софійський університет, університет Кейо, університет Васеда, університет Кансай Гайдай, університет міжнародних досліджень Кансай, Японський кампус університету Темпл, університет Мусасіно, університет Ріккіо, університет Рюкоку, університет Сока, університет Дайто Бунка, університет Ферріса, університет Токіва і Токійський жіночий християнський університет.

Ініціативу очолює токійська організація Pathways Japan, яка надає підтримку біженцям із Сирії та Афганістану, пов’язану з навчанням та кар’єрою.

За словами Норімаси Орій, представницького директора організації, студенти можуть відчувати, що їхнє майбутнє в Японії відрізняється від того, що вони планували.

«Але ми хочемо, щоб вони використали цю можливість, щоб працювати над новими мріями та самореалізацією», – зазначив Норімаса Орій.

Також він пообіцяв надавати підтримку українським студентам, поки вони не стануть економічно незалежними.

Відібрані студенти отримають авіаквитки до Японії, фінанси на оплату житла й плати за навчання, підтримку у видачі віз і дозволів на проживання, а також стипендії або допомогу в пошуку роботи на неповний робочий день.

Очікується, що успішні кандидати, які пройдуть відбір, прибудуть до Японії у серпні, до початку нової академічної сесії у вересні.

Щоб подати заявку, кандидати повинні відповідати певним критеріям. Вони повинні бути самотніми, бути громадянами України, а також володіти японською чи англійською мовами.

Для того щоб взяти участь у відборі, необхідно створити спеціальний обліковий запис https://japanicuf.submittable.com/submit та заповнити форму.

Заявки на участь в програмі прийматимуть до 24 червня 2022 року.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/