Уряд Словаччини пропонує додаткові програми стипендій

ngerbУряд Словаччини пропонує українським студентам та науковцям додаткові стипендії на 2022/23 навчальний рік.

Зокрема, словацький уряд пропонує українцям скористатись 12 стипендіями на навчання за освітнім рівнем бакалавр або магістр (термін навчання від 1 до 10 місяців) та 2 стипендіями для студентів 5 курсу Ужгородського національного університету кафедри словацької філології (до 5 місяців).

Також словаки пропонують 8 стипендій для аспірантів (навчання або виконання науково-дослідних робіт) і викладачів закладів вищої освіти (викладання лекцій або виконання науково-дослідницьких робіт) терміном від 1 до 10 місяців.

Розмір стипендії для студентів (бакалавр або магістр) становитиме 400 євро на місяць.

Для аспірантів, викладачів або науковців університетів (без звання доктора філософії або еквіваленту) сума становитиме 734 € на місяць.

Для викладачів або науковців університету (зі званням PhD або еквівалентом) стипендія складатиме 1015 євро на місяць.

Для участі в конкурсі кандидатам необхідно надіслати документи на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та на поштову адресу Міністерства освіти і науки України (пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135, зазначивши в темі листа або на конверті «Стипендії на навчання в Словацькій Республіці 2022»).

Прийом заявок триватиме до 26 жовтня 2022 року.

https://www.minedu.sk

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/